Благотворителен концерт – Фондация Jacaranda – ОТЛОЖЕН ЗА 01.10.2021

ОТЛОЖЕН ЗА 01.10.2021

Търсим деца, които вече ходят на уроци по пеене за бенефис концерт.

Търсим деца, които посещават уроци по пиано за бенефис концерт.

Концертът ще се състои на 13 ноември от 19:30 в Евангелистката Църква в Кюснахт / Цюрих. Концертът се организира от Асоциация Jacaranda, която събира дарения за проекти в Африка, Камбоджа и Тибет. Можете да намерите повече информация за асоциацията на следния линк:  www.jacaranda.ch
През последните няколко години SB Kulturverein участва в редица концерти. Успяхме да реализираме един от нашите проекти – нов роял за музикалното училище в Стара Загора / България – благодарение на щедрото дарение от асоциацията Jacaranda.

За следващия концерт на Jacaranda вярваме, че е най-добре децата да могат да помагат на други деца. По този начин децата се забавляват по-пълноценно, участвайки на този концерт.

На концерта ще участват и известни артисти като швейцарската поп певица Роберта Баньоло, която ще дойде от Милано специално за концерта. Тя беше бивша участничка в швейцарската версия на Шоу за Таланти. Също така на концерта ще участват тенор Давиде Галаси, сопрано Анджела Керисон, Михаела Стефанова и млади инструменталисти от Цюрихския Университет по Изкуствата.

Очакваме с нетърпение многото участници и едно прекрасно концертно изживяване заедно!

С добри чувства,
Екипът на SB Kulturverein

Подобни публикации-Related posts

Leave a Comment